Taidouutiset


2020 PERUSKURSSIT JA HARJOITUKSET

(päivitetty 12.1.2020)

KEVÄÄN HARJOITUKSET

Nuoret ja aikuiset Taidokat harjoittelevat 7.1.2020 alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 20.00 - 21.30.

Taido juniorit jatkavat maanantaina 13.1.2020 ja harjoitukset ovat maanantaisin klo 17.00.

Molemmat ryhmät harjoittelee Monitoimitalon Tatami 1:llä.


UUSI TAIDON JUNIORIKURSSI ALKAA 13.1.2020

Kurssi on tarkoitettu 7-13 -vuotiaille. Kurssi alkaa maanantaina 2.9. klo 17.00 ja mukaan voi tulla tammi-helmikuun ajan.

Juniorit harjoittelevat maanantaisin klo 17.00-18.30 Monitoimitalon Tatami 1:llä. Kurssin hinta on 80 €/syyskausi. Lisätietoa Suomen Taidon junioritoiminnasta (Taido Kids) ja Taidon junioritoiminnasta Jigotaissa.


TAIDON PERUSKURSSI NUORILLE JA AIKUISILLE ALKAA 14.1.2020

Taidon peruskurssi on tarkoitettu 13-vuotiaille tai sitä vanhemmille aloittelijoille.

Peruskurssilla keskitytään peruskamppailutaitoihin, kunnonkohotukseen ja yleisimpiin taidotekniikoihin. Kurssilla harjoitellaan mm. itsepuolustuksen perustaitoja, kehonhuoltoa ja monipuolista liikkumista. Katso lisätietoa Taidon aloittamisesta.

Peruskurssi alkaa tiistaina 14.1. klo 20.00 ja mukaan voi tulla tammi-helmikuun ajan. Kurssin hinta on 80 €/syyskausi.

Peruskurssilaiset treenailevat tiistaina ja torstaina klo 20.00-21.30 Monitoimitalon Tatami 1:llä. Tule mukaan treenaamaan, oppimaan uutta kehonhallintaa ja haastamaan itsesi!


Seuraa meitä myös:

Facebook

Instagram

taido-9

 
Taidon MM 2013 -video julkaistu

Suomen Taidoliitto on julkaissut virallisen MM 2013 -videon. Käy katsomassa!

 
Taido Core alkaa!

Jigotaissa treenataan tiistaista 4.9. alkaen Taido Corea! Taido Core on uusi harjoitusryhmä, jossa keskitytään peruskamppailutaitoihin, kunnonkohotukseen ja yleisimpiin taidotekniikoihin. Harjoitusohjelma koostuu noin kuukauden mittaisista kokonaisuuksista, ja uusia harjoittelijoita otetaan mukaan jokaisen jakson alussa. Syksyn aloituspäivät ovat  4.9., 9.10. ja 13.11.  . Tule mukaan!

 
Taido Core -ryhmään otetaan uusia harrastajia

Taido Core on taidon peruskurssi, jolla keskitytään peruskamppailutaitoihin ja yleisimpiin taidotekniikoihin. Taido Core on erinomainen tapa oppia vartalonhallintaa ja kohottaa kuntoa. Taido Core -harjoitukset sopivat kaikille harjoittelijoille. Harjoitusohjelma koostuu noin kuukauden mittaisista kokonaisuuksista, ja uusia harjoittelijoita otetaan mukaan jokaisen jakson alussa.

 
Jigotain naisille SM kultaa dantai hokeista!

Helsingissä ratkottiin Taidon, Hokutoryu ju-jutsun ja Karaten Suomen mestaruudet lauantaina 26.3.2011 Budo SM-tapahtumassa. Jigotain kamppailijat niittivät menestystä sekä taidossa että ju-jutsussa.

Taidossa Jigotain naiset voittivat SM-kultaa dantaihokei eli joukkueliikesarjassa. Naisten joukkueessa nuorempaa sukupolvea edusti viikon sitten juniori SM-kisoissa hyvin menestyneet Mimmi Turpeinen ja Emilia Saarenketo, kokeneempaa kaartia taas Sanna Solismaa, Ulrika Jakobsson sekä Satu Kosonen joilta löytyy menestystä niin SM, EM ja MM tasoltakin. Naisten joukkue lähti finaaliin pienenä ennakkosuosikkina saatuaan viikko sitten järjestetyssä karsinnasta parhaat pisteet. Tiukassa finaalissa Jigotain naiset onnistuivat kestämään ennakkosuosikin paineet ja veivän voiton vahvalla suorituksella 0.2 pisteen erolla Helsingin Yliopiston Taidon joukkueeseen nähden, Nummelan Kumakain joukkueen jäädessä kolmanneksi. 

 
«AlkuunEdellinen123SeuraavaLoppuun»

Sivu 1 / 3